O nama

Nije u redu da u svetu savremene tehnologije vaši automobile ćute. Sada veoma jednostavno i brzo možete da kontaktirate i pošaljete poruku vlasniku automobila, samo na osnovu broja registracione tablice!

Nije Vam potreban broj mobilnog telefona vlasnika/korisnika automobila niti bilo šta drugo, samo registrujete broj registracije Vašeg automobila i pristupite aplikaciji, u par krajnje jednostavnih koraka.
Neki od primera u kojima Vam aplikacija može koristiti su sledeći:
1. Ukoliko Vas neko zagradi na parkingu ili na ulici, sada umesto beskonačnog trubljenja, čekanja i nerviranja, slobodno pišite vozaču toga automobila.
2. Videli ste da je nekom ostalo upaljeno svetlo, otvoren prozor, vrata, šiber ili mu je probušena guma, budite savesni, obavestite ga, možda nekom čak i život sačuvate.
3. Želite da se parkirate na ne sasvim dozvoljenom ili dobrom mestu, ali Vam je hitno potreban lek iz apoteke, pa umesto jurenja papira i olovke i ostavljanja broja na haubi, neko Vas može kontaktirati na lakši način.
4. Videli ste da se pauk namerio na neki automobil, pa možete da obavestite vlasnika, kako bi brže reagovao i umanjio štetu, na zadovoljstvo svih. Isto tako, neko može i Vas obavestiti u istoj situaciji.
5. Zaustavite dosadni vrišteći alarm, javite vlasniku automobila.